Hoppa till sidans innehåll

Klubbhjälpen


I en förening finns det många olika roller och verksamma personer för att allt ska fungera. Några sitter i styrelser medans andra är tränare och någon ytterligare gör i ordning utebanan inför årets säsong. Men det är inte alla som kan eller hinner ta på sig ett löpande uppdrag. Samtidigt är det många som ändå vill hjälpa till med något. Nedan listar vi saker och jobb av mindre sort och engångskaraktär. Kan du bidra med något så hör av dig till This is a mailto link lngen insats är för liten.

 

 

Prylar

  • Dammsugare: ✔ Klubben tackar ödmjukast för donationen av en dammsugare.
  • Klocka: ✔ Klubben tackar ödmjukast för donationen av en ny klocka inne i hallen.
  • Papperskorgar: Inne i hallen har vi en papperskorg på vardera bana vid bänkarna. De nuvarande är lite små och fylls lite för snabbt. Klubben är i behov av två stycken som är något större än dagens.
  • Soffor: Har ni en eller ett par lagom uttjänta soffor som ändå är hela och rena och skulle passa bra att ersätta dom nuvarande på läktaren?

 

Tjänster

  • Bortforsling av avfall: Vi har en del gammalt altanvirke samt lite blandat småskrot från klubbstugan vid utebanan. Har man en släpkärra och en timma över får man gärna bidra med att köra detta till tippen.
  • Byte av lampsockel: Vid entrén till hallen skulle vi behöva byta lampsockel till något mer standardiserat. Elkunskap krävs för allas säkerhet.
  • Avverkning av sly: Ytan mellan hallen och lekplatsen är arrenderad av klubben för framtida projekt. Vi behöver avverka växtligheten innan den växer till sig och blir regelrätta träd. Har du lämpliga verktyg/maskin eller rentav lite tid över? Hör av dig så kan vi hjälpas åt på något vis.
Uppdaterad: 08 MAR 2020 18:50 Skribent: Mattias Sandsäter
E-post: Adressen Gömd

 

 HTK på Facebook

SPONSORER

 

  

unnamed

 

ICA


JustNu


Habasitlogo


Strand-logo-2002-bmp


HINDAS-Byggservice


pluseight

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

Postadress:
Hindås TK - Tennis
Box 57
43805 Hindås

Besöksadress:
Bockövägen
43854 Hindås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hindastennisklu...