Klubbhjälpen

I en förening finns det många olika roller och verksamma personer för att allt ska fungera. Några sitter i styrelser medans andra är tränare och någon ytterligare gör i ordning utebanan inför årets säsong. Men det är inte alla som kan eller hinner ta på sig ett löpande uppdrag. Samtidigt är det många som ändå vill hjälpa till med något. Nedan listar vi saker och jobb av mindre sort och engångskaraktär. Kan du bidra med något så hör av dig till This is a mailto link lngen insats är för liten.

Prylar

• Dammsugare: ✔ Klubben tackar ödmjukast för donationen av en dammsugare.
  • Papperskorgar: Inne i hallen har vi en papperskorg på vardera bana vid bänkarna. De nuvarande är lite små och fylls lite för snabbt. Klubben är i behov av två stycken som är något större än dagens men ändå någorlunda små i storleken.

Tjänster

• Bortforsling av avfall: Vi har en del gammalt altanvirke samt lite blandat småskrot från klubbstugan vid utebanan. Har man en släpkärra och en timma över får man gärna bidra med att köra detta till tippen.
  • Byte av lampsockel: Vid entrén till hallen skulle vi behöva byta lampsockel till något mer standardiserat. Elkunskap krävs för allas säkerhet.
  • Avverkning av sly: Ytan mellan hallen och lekplatsen är arrenderad av klubben för framtida projekt. Vi behöver avverka växtligheten innan den växer till sig och blir regelrätta träd. Har du lämpliga verktyg/maskin eller rentav lite tid över? Hör av dig så kan vi hjälpas åt på något vis.
Uppdaterad: 08 MAR 2020 18:50 Skribent: Mattias Sandsäter

frisk