Klubbhjälpen

I en förening finns det många olika roller och verksamma personer för att allt ska fungera. Några sitter i styrelser medans andra är tränare och någon ytterligare gör i ordning utebanan inför årets säsong. Men det är inte alla som kan eller hinner ta på sig ett löpande uppdrag. Samtidigt är det många som ändå vill hjälpa till med något. Nedan listar vi saker och jobb av mindre sort och engångskaraktär. Kan du bidra med något så hör av dig till This is a mailto link

Prylar

• Dammsugare: ✔ Klubben tackar ödmjukast för donationen av en dammsugare.
  • Papperskorgar: Inne i hallen har vi en papperskorg på vardera bana vid bänkarna. De nuvarande är lite små och fylls lite för snabbt. Klubben är i behov av två stycken som är något större än dagens men ändå någorlunda små i storleken.

Tjänster

•  2019 plockade vi bort trallen på den utskjutande delen av verandan. Nu är det dags att montera bort underredet. Det går bra att fortsätta på detta arbete om man har en timma över. Lägg med fördel det nedmonterade i en hög på andra sidan klubbstugan.
Uppdaterad: 08 MAR 2020 18:50 Skribent: Mattias Sandsäter

frisk