Tennispoolen

.
  • Uppdaterad: 26 APR 2015 22:53

Hej

Vi gör ett försök att skapa en spel-pool i Hindås tennisklubb. Det finns medlemmar som idag har abonnemang där det ibland händer att ordinarie spelpartner är förhindrad. Det finns medlemmar som inte har tid att spela varje vecka och istället väljer tider då och då men ibland saknar nån att spela med. I båda fallen kanske en spel-pool kan hjälpa.
Det hela är väldigt enkelt. Man anmäler sitt intresse genom att maila This is a mailto link och kommer då med på en mail-lista som skickas ut till de som är anmälda. Därefter väljer var och en själv att maila någon eller några eller alla på listan då man har en speltid att föreslå (abonnemangs-tid eller lös tid). Är man sen inte intresserad att vara kvar på lista så är det bara att meddela så tas man bort.

genom Staffan Kuuse

Skribent: HTK