Nytt bokningssystem

.
  • Uppdaterad: 26 APR 2015 22:53

Hej,

Som tidigare informerat kommer vårt nuvarande bokningssystem (Logibook) för tennisbanorna att stängas. Från och med idag måndag 28/1 bokar ni era tider via MATCHi (direktlänk är www.matchi.se/facilities/hindastk, återfinns även på vår hemsida).

För att kunna använda systemet måste du registrera dig med mejladress och namn på http://www.matchi.se/registration/user

Ni som har spelpott: Även ni måste först registrera er och mejla därefter This is a mailto link så för vi över din nuvarande pott till speltimmar i MATCHi (under februari månad). Varje 110 SEK ger en speltimme på valfri tid (rabatt på 10 SEK som tack för att ni spelar hos oss!).

Har du ingen pott eller inte vill vänta på att potten är överförd kan du boka via konto-/kreditkort. Bokning går till så att du väljer en dag och tid som passar dig för att därefter välja bana och betala. Betalsätt är förvalt till ”konto-/kreditkort” men när du har fått pott överfört till speltimmar kan du även välja ”klippkort” som betalval.
Under våren kommer vi införa möjlighet att köpa klippkort för 5 resp 10 timmar, vi återkommer om detta.

Vid frågor kontakta Bengt Dalgren (0725 222423). Dock är Bengt bortrest nu i vecka 5, kontakta då istället Staffan Kuuse (0739 412628) eller Matchi (031 3807200)

Styrelsen Hindås TK

Skribent: HTK