Boka bana

MATCHi

För att boka en bana i tennishallen eller på utomhusbanan behöver du göra det i vårt bokningssystem MATCHi. På https://www.matchi.se/facilities/hindastk hittar du våra banor. Du behöver registrera dig före du kan börja boka.

Är du medlem i klubben behöver MATCHi känna till det för att du ska få rabatterade priser. I samband med att du registrerar konto i MATCHi ansöker/bekräftar du även ditt medlemsskap i föreningen. Har du frågor maila gärna till This is a mailto link

Tennishallen

Betalning och priser

Du kan betala per timma eller köpa något av våra rabattkort; klippkort eller värdekort. Priserna skiljer sig också åt om du är medlem eller ej, samt om du bokar en A-tid eller en B-tid.

Priser enstaka timmar från och med 1/2 2017

A-tid: Mån-tors 17-21 samt söndag före 21

150:-

180:-

B-tid: Mån-tors före 17 & hela fre-lörd samt alla dagar 21-23

80:-

100:-

Priser klippkort

Ej medlem

A-tid: Mån-tors 17-21 samt söndag före 21 (10 klipp)

1350:-

1620:-

B-tid: Mån-tors före 17 & hela fre-lörd samt alla dagar 21-23 (5 klipp)

320:-

400:-

Värdekort

Vi har även värdekort, som ett komplement till våra andra betalningsalternativ. Med ett Värdekort som man inhandlar för 500kr på MATCHi`s hemsida, dras den exakta summan för kostnaden att spela. Det kan också fungera som en perfekt present eller julklapp till någon. Kontakta i så fall HTK via mail.

Utomhusbanan

Priser enstaka timmar från och med 2018

Samtliga tider

50:-

80:-

OBS:  Det är var och ens uppgift att hålla koll på vädret. Sena avbokningar på grund av dåligt väder kan ej återbetalas. Vanliga återbetalningsregler gäller för samtliga banor. Se Matchi för mer information.

Junior 10-17 år som vill spela med annan junior, spelar
gratis i mån av lediga timmar. En junior yngre än 10 år ska spela under vuxens överinseende. Medlemskap krävs förstås. OBS: För junior som spelar med senior (18 år eller äldre) eller tränas av vuxen gäller priser enligt ovan.

Du kan ladda ner en App för MATCHi

Klicka här för Apple

Har du en Windows- eller Android- mobil så har Matchi anpassat hela sajten så att det ska fungera lika smidigt som via appen.

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 22:14 Skribent: HTK

frisk